23+1 benti játék ötlet, amikkel jól le lehet lekötni a gyerekeket

2020.03.20

Nézzük a listát!

 1. A kreatív játékokkal sok ideig eljátszanak a gyerekek, és játék közben fejlesztik a kreativitásukat is. A Zamnia webáruházban nagy választékban találsz fém építőjátékokat.
 2. Hasonló típusú játékok az építőkocka szettek is.
 3. A készségfejlesztő játékok a mások játékcsoport, amelyekkel játszva fejleszthetők a kicsik képességei. Ilyen kedvelt játék például a tik-tak játék.
 4. Egy másik kedvelt játék ebben a kategóriában a karikadobálós játék, amit minél többen játszanak, annál nagyobb lesz a jókedv.
 5. Ugyan ilyen jó hangulatot teremthet a twister játék is.
 6. A logikai játékok közé tartozik az amoba játék, ami már a stratégiai készségeket is fejleszti.
 7. Elsősorban a fiúk kedvence, de a lányok is jól szórakozhatnak a foci asztal játékokkal, a Zamnia webáruházban pedig többféle asztali focikészlet közül választhatunk.
 8. A stratégiai és ügyességi játékok közé sorolhatóak a biliárd szettek, amikből többfélét találhatunk a választékban.
 9. A vizuális készségeket fejleszthetjük a puzzle játékokkal, amelyekből több korosztály számára is találsz megfelelőt a webáruházunkban.
 10. barkács készletek is a kreatív gyerekek számára lesznek érdekesek, amikkel sokféle kincset tudnak alkotni, legyen az egy színes táska vagy egy saját ízlésük szerint kiszínezett hátizsák.
 11. A választékban megtalálhatóak a nyomda készletek is, melyek között a kisebbek és a nagyobbak is találnak kedvükre valót. 
 12. A memória játékokkal a kicsik és a nagyok kedvence is. A játék közben pedig a szórakozás és a memória fejlesztés is garantált.
 13. A gyurma készletek között a kicsik és a nagyok számára is találunk megfelelőt.
 14. Az igazán kreatív gyerekek biztosan örömmel vennék birtokba a MELISSA & DOUG színező és kreatív szetteket.
 15. A társasjátékok kategória több ezer terméke közül biztosan talál mindenki olyanokat, amelyek érdekes és izgalmas időtöltést biztosítanak.
 16. A társas játékok mindig jól jönnek, ha le kell foglalni a gyerekeket. A Jenga készletek is ebbe a kategóriába tartoznak.
 17. A társasjátékok egyik fő kategóriáját a kártyák adják, amik több korosztály számára biztosítanak tartalmas időtöltést.
 18. A sok száz Lego építő játék segítségével egy, de akár több gyereket is le lehet foglalni hosszú időre.
 19. A Bowling szettek tipikusan olyan játékok, amik a csoportos szórakozás során garantálják a jó hangulatot.
 20. A Zamnia webáruházban más ügyességi játékok közül is válogathatunk. 
 21. A memória és intelligencia játékok között nagyon sokféle játékot találunk, vannak például kísérletező szettek, számolást oktató készleteket is találunk közöttük, de varázsló készletet is találunk 100 trükkel.

+ 1. Bár nem tartoznak a játék kategóriába, de minden korosztály számára jó ötletet jelentenek a színes ceruzák és flictollak. Ugyan ilyen jó megoldás a vízfestékek, ecsetek és rajzlapok beszerzése. A kréták és zsírkréták kategóriában is találunk művészi szintű eszközöket is a kis művészpalánták számára.

Oszd meg ezt az információt másokkal, hogy Ők se maradjanak le róla!

Nem akarsz lemaradni a legjobb ajánlatokról?

Csatlakozhatsz facebook csoportunkhoz vagy követheted a facebook oldalunkat, de az Instagramon is megtalálsz minket!